Zamieszczone przez arekbinek86
Lampy LEXUS STYLE BLACK PŁASKIE do Octavii - proszę o poradę
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez karol0012Octy I przed liftem i nie ma
dokładnie tu masz takie. http://www.aukro.cz/item221060870_za...per_cena_.html
2 490,00 Kè x 0,14 zł = 348 zł[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawao gustach się nie dyskutuje ale czemu chcesz ją tak oszpecić
ps.
pozdrowienia dla ortograficznych wymiataczy:
Zamieszczone przez SieniuWiesz Napewno twoja Octavia
Zamieszczone przez SieniuniezwruciłemZamieszczone przez SieniuwoguleZamieszczone przez SieniuruznicaZamieszczone przez daneczek76chasłonasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975dobrygrzeswawa napisał/a:
o gustach się nie dyskutuje ale czemu chcesz ją tak oszpecić
co Ty wiesz - sa zajebiste takie lampy - sam mam u siebie :diabelski_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Musimy pamietać również o tym że w lampach tylnych przed i po liftingu są różne wkładki w których osadzone są żarówki. Tak więc zakupując lampy typu LexusStyle należy się upewnić, czy są one sprzedawane razem z wkładkami, i czy nie trzeba będzie znowu czegoś "modzić".
Sam zmieniłem w swojej O1 2000r. Ambiente (GLX) lampy z tyłu na te po FL. Konieczna była wymiana listewek pod lampami (one też nie do końca pasuja P&P ze względu na nieco inne mocowania do zderzaka).
pozdr
paweld
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweldMusimy pamietać również o tym że w lampach tylnych przed i po liftingu są różne wkładki w których osadzone są żarówki. Tak więc zakupując lampy typu LexusStyle należy się upewnić, czy są one sprzedawane razem z wkładkami, i czy nie trzeba będzie znowu czegoś "modzić".
Sam zmieniłem w swojej O1 2000r. Ambiente (GLX) lampy z tyłu na te po FL. Konieczna była wymiana listewek pod lampami (one też nie do końca pasuja P&P ze względu na nieco inne mocowania do zderzaka).
pozdr
paweldbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Chłopaki zamaist się podgryzać- OCTY the BEST i piszcie co w w temacie :diabelski_usmiech
PS lampy te czeskie są fajne,ale z tego co rozumiem gość nie chce wysłać za granicę ...o ciężko będzie takie zabawki dostać do mojej Octavki
[ Dodano: Sro 01 Sie, 07 14:25 ]
Ps
Na naszym allegro tylko to znalazłem do mojej zabaweczki:
tylko czy tu będą potrzebne wkłady ?
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez hermanSam mysle nad tymi ciemnymi ale mam miesane uczucia..
[ Dodano: Czw 06 Wrz, 07 21:59 ]
beznadziejne !!!
a tak na marginesie to czy dobrze zauważyłem pewną zależność :?: :
najwięcej "gejlóków" jest w bolidach o najmniejszej mocy :?:
ile to śmocy daje :lol: :P :wink:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaCytat:
beznadziejne !!!
rozumiemy się bez słów
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaile to śmocy daje :lol: :P :wink:-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawale to śmocy daje :lol: :P :wink:
A najwieksze wk... osiaga czlowiek jadacy za takim, co pierw daje po hamulcach, a pozniej przypomina sobie, ze jednak dostal w pakiecie kierunkowskazy... wczoraj bylem o wlos zaparkowania takiemu w d...
Ja tam nie modze tylnich lamp, bo sa same w sobie ladne, jedyne co bym chcial to takie sliczne soczewki na przod, ale zadne tam zabudowane plastikiem jak te hellowskie :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Witam przyglądam się tym spekulacja która Octavia jest starsza czy nowsza lexsusy na pewno pasują do starszej jak i do nowszej wersji tego modelu wiem bo sam zakładałem do siebie i do brata ja mam starsza rocznikiem octavie a brat modsza i nie było żadnych kłopotów z montażem po prostu przepinasz stare na nowe i gra tylko jedna rada jest kłopot ze światłem przeciw mgielnym ponieważ lexsusy maja dwa paski które się pala a starsza wersja ma jeden pasek wystarczy przeciągnąć kabelek i gitara świeca jak bajka ten gość z allegro jest wiarygodny sam u niego kupiłem dwa komplety pozdro szpaczur 1 :wink:
Komentarz
-
Komentarz